Monitor kapot

Gadverjakkes! Tijdens het installeren van Office 2007 stopte mijn monitor er opeens mee. Na het uit-aan doen van de monitor had ik maar liefst 3 seconde beeld. Uit-aan-uit-aan-uit-aan en mijn computer was op een nette manier afgesloten.

Dan maar de computer open schroeven want misschien zit de videokaart er niet goed in? En even testen op mijn laptop kan ook geen kwaad! Maar helaas, niks hielp. Geïrriteerd ging op zoek naar een andere monitor. Het beeld van mijn oude monitor was toch al ergenis, dus dit is een mooie aanleiding om een nieuwe te kopen. Uiteraard ook even advies in winnen bij broer Rolandow en Mark. Die zijn namelijk meer op de hoogte van de laatste snufjes dan mij.

HP w1907v monitor

Volgens Mark is het kwaliteitsverschil tussen de bekende merken niet zo groot. Maar Philips en Samsung scoorden erg goed bij de consumentenbond. Op naar de BCC. Every day low pricing, maar dat dient uiteraard wel gecontroleerd te worden bij tweakers. Terwijl de verkopster haar goedkope maar oooh zo goede monitor  (HP w1907v) liet zien, belde ik Roland voor de tweakers-prijs. Wat de verkoopster niet echt kon waarderen, geloof ik. Maar goed, bij de BCC kostte hij €219,- vs € 214,- tweakersprijs (incl. verzendkosten). Mee nemen dus, want mocht ik nu 100 dode pixels hebben dan weet ik ze te vinden 🙂

En wow… wat kijkt het heerlijk! Zo scherp, helder en mooi! Dit had ik veel eerder moeten kopen. De monitor is ook een stukje groter, 19″ widescreen. Ik moet helemaal mijn hoofd van rechts naar links bewegen als ik naar het hele scherm wil kijken. Geweldig!

3 reacties op “Monitor kapot”

  1. Mark zegt:

    Breedbeeld rulez… Ik heb er nu ook al een half jaar een, maar iedere keer op mijn werk merk ik dat ik een stukje scherm te kort kom. Alleen ik mag niet meer zeuren op mijn werk 🙂 Erg mooi schermpie trouwens !

  2. Katrien zegt:

    Het moest er eens van komen… Gelukkig vind je het alleen leuk om zulke dingen te kopen ;).

  3. ElGreco zegt:

    Vandaar die stijve nek laatst op school…

Laat een reactie achter