Als de kater een feit is

Wat doe je als de kater een feit is?

Iedereen kent wel ‘middeltjes’ om een kater te laten verdwijnen. Ze werken helaas meestal niet. De lepeltjes suiker die de overgrootmoeder van Jurr aanraadde te eten, verminderden de misselijkheid van Roland niet. Aspirine’s helpen ook al niet het beroerde gevoel weg te halen. Sommigen zeggen dat het beter is om de dag weer te beginnen met wat je geëindigd bent. Als ik daar aan denk dan ga ik al over mijn nek. Ik ben dan maar gaan googlen. En zo vond ik op een site dat fruit eten, kan helpen. Ik stort me zometeen dus op de sinaasappelen en hoop dat dan de hoofdpijn en misselijkheid een beetje verdwijnen.

Ik zeg telkens tegen mezelf dat ik ‘de volgende keer’ maar minder moet drinken. Maar het is zo gezellig kletsen met een wijntje in je hand en het is ook zo lekker! Volgende keer dan maar meer water drinken tussendoor? Of een ander middeltje uitproberen? 

3 reacties op “Als de kater een feit is”

  1. Mijke zegt:

    Het beste middel is niet drinken. Maar daar is het nu al te laat voor. Bij mij en mijn vrienden helpt altijd een vette hap. Een kroketje ofzo.
    Sterkte ermee en morgen ben je het alweer vergeten.

  2. Jurriaan zegt:

    Tussendoor water drinken helpt ook erg goed!

  3. Rolandow zegt:

    Ik blijf die schep suiker toch telkens proberen.

Laat een reactie achter