Afwerkingsfasen

Er is nog steeds weinig veranderd in onze weekendbesteding.Ook bij mooi weer staan wij in ons huis. Spijtig dat de tuin geen prioriteit heeft.  Operatie renovatie gaat nu naar een hoogtepunt toe. Er moeten nog heel wat dingen gebeuren vooraleer we er daadwerkelijk kunnen wonen in augustus. Er blijven nog veel kleine klusjes over die heel wat tijd vergen. Vorig weekend (we waren 4 dagen vrij) gebeurde er veel. De badkamervloer werd verder afgewerkt met thermisch en akoestisch isolerende kurkkorrels tussen balkjes met weer een laag OSB-platen erop. Hierop gaan we dan over een maand de kurkvloer kleven. De badkamer werd voordien ook nog afgeschuurd en geschilderd om afplakwerken te beperken. Dit weekend zijn we begonnen aan het metsen van de laatste treden van de trap en met het plaatsen van vensterbanken binnen. Dat laatste was het leukste, want we moesten planken aan elkaar lijmen om ze breder te maken. Dat hadden we nog nooit gedaan en het lukte ons wonderwel. Volgend weekend het vervolg zoals elk weekend :). Intussen moeten we helaas afzien van leuke, sociale evenementen zoals Reuring. Nog even doorbijten… Hieronder Jurr in actie.

Eén reactie op “Afwerkingsfasen”

  1. Arjen zegt:

    Leuk om weer foto’s te zien!!

Laat een reactie achter