Nog geen 4 weken later

Maarten Storms, onze stukadoor, is zijn achternaam waardig. Er is doorgewerkt geweest! In iets meer dan 3 weken heeft hij alles alleen opgezet en weer netjes (!) opgeruimd. En het resultaat mag er echt zijn. Met al die hoekjes en kantjes was er veel creatief lossepolswerk tussen. Hier en daar was er een spouw die overbrugd moest worden op de ene of andere manier. En dan waren er nog al die mooie rondingen. Mijn lievelingshoekje is het deurgat. Daar hadden we met Hugo, de metser, de hoek al afgerond en Maarten heeft er een mooie S van gemaakt. Prachtig! Hieronder sfeerbeelden van voor en na. Op naar de volgende klus op het lijstje: de badkamermuren glad krijgen en de vloer erin.

3 reacties op “Nog geen 4 weken later”

  1. rosita zegt:

    zo dat ziet er gaaf uit het lijkt nu een huis

  2. José Antonio zegt:

    Very nice work done !

  3. Annemie zegt:

    ‘t Ziet er al heel anders uit…..en nu de afwerking!

Laat een reactie achter