Prachtige voorgevel te bewonderen

Hallo allen! Hier zijn we weer. Helemaal opgeladen door de franse zon. We zagen wel wat regen en wolken, maar toch niet heel de tijd. We hebben genoten van zowel de bergen als de zee, van sportieve en culturele uitstapjes en vooral van het lekker niets doen en aan niets moeten denken. Ik denk zelfs dat we enkele dagen niet aan het huis hebben gedacht!

Even een update over het huis dus:

Eén reactie op “En het gaat vooruit..”

Annemie zegt:
12 July 2011 om 9:52 am

Andersom…de impregnatie-mannen waren er eerst…nu zijn de elektriciens bezig. En dat terwijl jullie zitten te luieren in het zuiden.

En ik heb ook niet stil gezeten. Wacht maar als jullie het voortuintje zullen zien. Ik ben drie dagen bezig geweest om al die verf van de venstertabletten en de boord te halen. Maar het is gelukt. En laat het gras maar groeien….

Zorg nu maar dat er snel een bezetter kan komen want er staan hier al een hoop meubelen te wachten op de verhuis.

En dat vat de voorbije twee weken goed samen met een foto hieronder van het harde werk dat moederlief leverde in de voortuin. Super toch!

Alleen de luiken en wat planten ontbreken nog vooraan. Het lijkt wel af! Voorlopig hebben we nog niet de tijd genomen om het ook echt verder af te maken (de trap zetten), want een vrijgezellenfeest vraagt energie en is veel leuker, even als een kist die we aan het maken zijn voor neefje Tom en zijn toekomstige broers en zusjes. Misschien morgen? Er staan alvast een hoop feestweekends op het programma, maar het mag ook wel eens een beetje zomervakantie zijn, toch?

3 reacties op “Prachtige voorgevel te bewonderen”

 1. Mijke Groen zegt:

  Zo dat gaat er zeker op lijken. Fijn hoor. De kist is echt geweldig. Heel knap gedaan en heel erg bedankt. En tuurlijk mag je het iets rustiger aan doen. Geniet er maar van.

 2. Annemie zegt:

  Voor de bezoekers uit Nederland. ” Hestival ” Heist op den Berg
  Programma
  14.30-15.30u – Kapitein Winokio
  16.00-17.00u – Marble Sounds
  17.30-18.00u – Statue (Winnaar Concours Hestival)
  18.30-19.30u – Generation 84
  20.00-21.00u – Heideroosjes
  21.30-22.30u – Lucy Love
  23.00-00.00u – Daan
  0u-01.50u – Hindu Radio DJ‟s

 3. rolandow zegt:

  http://www.hestival.be

Laat een reactie achter