En het gaat vooruit..

Afgelopen weekend hebben we weer vooruitgang geboekt in de hoop stenen. Alle ramen zijn geplaatst! De balken voor het plafond in de hal werden vakkundig ingeslepen en ingemetseld en al het materiaal om dat dicht te timmeren werd al aangedragen. Binnenkort kunnen we haast een douche plaatsen! Alles ligt ook klaar om de traphal af te werken en de trap er weer in te zetten. Ik ben benieuwd hoe dat loopt, want zo’n trap eruit halen is één ding, maar er weer in is iets anders. Het zou wel weer een mijlpaal zijn om zonder de trapladder naar boven te kunnen. En terwijl wij van de zon gaan genieten – over 3 dagen – , gaan de elektriciens aan de gang om ons van licht en stopcontacten te voorzien. Twee dagen later volgen de injectie-mannen om de oude muren tegen vocht te beschermen. Dus het is BIJNA klaar… of toch niet? Waterleiding, verwarming, chape, pleisteren, deuren schuren, deuren plaatsen, vloer leggen, .. wachten ons nog .. maar de buitenkant is wel al 90% klaar! Dus tijd voor wat zon, du pain, du vin et du bousin in la douce France. Aan alle vakantiegangers veel plezier gewenst!

2 reacties op “En het gaat vooruit..”

  1. Annemie zegt:

    Andersom…de impregnatie-mannen waren er eerst…nu zijn de elektriciens bezig. En dat terwijl jullie zitten te luieren in het zuiden.

    En ik heb ook niet stil gezeten. Wacht maar als jullie het voortuintje zullen zien. Ik ben drie dagen bezig geweest om al die verf van de venstertabletten en de boord te halen. Maar het is gelukt. En laat het gras maar groeien….

    Zorg nu maar dat er snel een bezetter kan komen want er staan hier al een hoop meubelen te wachten op de verhuis.

  2. Goudvis.org – Man is an animal that overestimates itself » Blog archief zegt:

    […] Annemie zegt: 12 July 2011 om 9:52 am […]

Laat een reactie achter