Op nieuwjaarsvakantie

Het oude jaar is weer gevlogen, een nieuw heeft zich erover gebogen. Laat het een tijd zijn met veel geluk. Met veel liefde en een goede gezondheid erbij kan het niet meer stuk.  Op deze overgang werd natuurlijk gefeest, we zijn daarvoor helemaal naar Roanne (bij Coo) geweest. Met drie mannen en twee vrouwen, daar kan je zeker een feestje mee bouwen. Doe er nog eens vier bij voor de pret en de stemming was gezet! Na een hele week genieten, moesten we helaas op maandag weer in de werkschoenen schieten. Het jaar is weer begonnen en voor je het weet is het zomer en gaan we zonnen. De tijd zal zeker vliegen. Maar geen nood want we zeggen over een jaar weer allen in koor, het kan alleen maar beter dan daarvoor.

Een heel gelukkig en vreugdevol nieuw jaar gewenst!

9 reacties op “Op nieuwjaarsvakantie”

 1. rosita baks zegt:

  Goed gedicht en een goed jaar gewenst begint al goed met veel sneeuw en geen bussen.mam

 2. MarkyCee zegt:

  Jullie twee ook een geweldig en vooral bouwlustig nieuwjaar. Bedankt voor wederom een nieuwjaars wisseling om niet te vergeten!

 3. Jurriaan zegt:

  Door de sneeuw rijden er geen bussen en trams… waardoor mam niet meer naar haar werk kan? 🙂

 4. Katrien zegt:

  Lang leve de sneeuw! Wanneer gaat het eens gebeuren dat we insneeuwen? Maar liefst niet op het werk, thuis kan het eens geen kwaad. Is dat eigenlijk ooit al voorgevallen dat het leven even stilstaat door de sneeuw?

 5. el jefe zegt:

  zou de eigenaar van het huisje raar opkijken als we volgende week weer voor de deur staan? IK WIL WEER TERUG!!!!

  kijk nu al uit naar volgend jaarwisseling. eerst maar “even” werchter doen 😀

 6. Jurriaan zegt:

  @Jeff: ik denk het niet. Aangezien de eigenaar 30km verderop woont, heeft hij waarschijnlijk niet eens door dat jij voor de deur staat 🙂

 7. el jefe zegt:

  top! ik zie jullie morgen om 14.00 uur daar!!!

 8. rosita baks zegt:

  Katrien hier waren we ingesneeuwd afgelopen woensdag.Kommer en kwel op Amsterdam c.s alles reed behalve mijn bus ik kwam dus niet thuis was bevroren drijfnat van de sneeuw niemand die kwam vertellen dat er geen bus naar HOOrn reed.Ben dus maar in Amsterdam gebleven heb twee dagen nodig gehad om te ontdooien.Dus wens nu even mooi weer!Rosita

 9. Katrien zegt:

  Ai ai Rosita, dat klinkt niet leuk. Mijn voorwaarde bij het insneeuwen is dan ook wel dat ik lekker warm en gezellig zit he. Met genoeg comfort zou ik dat echt niet erg vinden.

Laat een reactie achter