Teenleed

Jurr schrijft niet zo vaak meer, want hij is druk bezig met stagelopen, of moet ik zeggen stagehinken. Maandag stootte hij namelijk zijn teen zo hard dat die “krak” zei, waarna Jurr een half uur aan het bulderen was van het lachen. Niet echt een normale reactie voor iemand die zijn teen stoot. Normaal hoor je dan te vloeken of hard te schreeuwen ofzo. Ik dacht al dat er iets aan de hand was. De teen werd dik en kreeg een kleurtje en Jurr kon al snel niet meer normaal wandelen. Hinkend vertrok hij dan maar uit België. In de trein deed het zo veel pijn dat hij zijn schoen uitdeed. Niet normaal… Hij had zijn teen niet zomaar gestoten, maar wel degelijk gebroken! De dokter kon natuurlijk moeilijk een kleine teen ingipsen. Bijgevolg zit Jurr nu op zijn stage met zijn voet een beetje omhoog op een doos om het zwellen tegen te gaan. Kijk dus een beetje uit voor die tenen als je Jurr nog eens tegen het lijf loopt!   

Eén reactie op “Teenleed”

  1. Arjen zegt:

    Whahahahhahahahhaha, wat een grappig verhaal 😀

Laat een reactie achter