Vakantierituelen

paint1.jpg

Je zou het door al die sneeuwvlokken door niet zeggen, maar het is Pasen geweest! En Pasen betekent dat het bijna zomer is. Vanaf nu is het aftellen naar die langverwachte zomervakantie niet meer zo frustrerend (toch niet zo frustrerend als het aftellen naar de volgende zonnige vakantie, nadat je net bent teruggekomen van een heerlijke zomervakantie).

Pasen betekent in België ook twee weken schoolvakantie. Joehoew! En wat doen de Weyns-Feyaertsen in hun vakanties, naast het dromen van de volgende vakantie? Ze schilderen! Jurr en ik schilderden met Kerst mijn broer zijn kamer en de badkamer. Mijn moeder deed in de Krokusvakantie de andere badkamer. En nu is ze begonnen aan de hal. Ik zal volgende week mijn handen uit de mouwen steken in het nieuwe stekje van Roland en Mijke. Zodoende blijft de traditie in ere.

En kan je het geloven? Ik heb er nu al zin in! Volgende vakantie wordt het trouwens nog leuker, want dan is het (hopelijk) de beurt aan ons eigen huisje.   

4 reacties op “Vakantierituelen”

  1. Mijke zegt:

    Oh vertel hebben jullie al een huisje op het oog? Zo ja waar dan?
    Wij hebben ook zin om te klussen hoor.

  2. Katrien zegt:

    Neen, wij hebben nog niks op het oog. We weten nog eens niet of we in België of Nederland stranden. Eerst dus maar een job vinden. Maar we willen alletwee snel het ouderlijk huis uit.

  3. Rolandow zegt:

    Dus het duurt gewoon nog erg lang voordat je weer vakantie hebt? 🙂

  4. Katrien zegt:

    Ergens in juli vertrekken we richting Marokko. Dat is toch wel een echte vakantie die niet meer zo veraf is.

Laat een reactie achter