Kleur je interieur

Er is de afgelopen weken weer vanalles gebeurd. Zoveel zelfs dat de tijd ontbrak om er even een woordje over neer te schrijven. Ten eerste werd de badkamer, met name de douche onder handen genomen. We hadden gedacht in één verlengd weekend de klus te klaren, maar dat pakte anders uit. We waren enkele dingen uit het oog verloren, zoals de droogtijd van de voorbehandeling (vochtwering) van de gyproc muren en gecementeerde muur, respectievelijk babyblauw en babyroze. Op een gegeven moment leek de douche eerder op een kinderkamer. En dan was er nog het tegelen zelf dat toch minder vlot ging dan gepland. Dat heb je natuurlijk als je dit voor het eerst doet. Uiteindelijk wisten we dit weekend alles af te voegen. Dit koste uiteraard ook weer meer tijd dan voorzien, maar het resultaat mag er wezen!

Ten tweede werd tussentijds even een omkasting voor het inbouwtoilet beneden voorzien, zodat volgende week het toilet gehangen kan worden en ik eindelijk mijn toilettripjes naar oma en opa kan staken. Ten derde werd nagedacht over de keuken. Na bezichtiging van een alternatief voor de Ikea-keuken, die we vanaf het begin in gedachten hadden, werd onze keuze voor Ikea nogmaals bevestigd. Een ‘echte’ keuken zit ver boven ons budget en het alternatief bij Cevo (zelfbouwmarkt) zag er nogal nep uit. Diezelfde week voegden de daad bij het woord, de Ikea keuken werd ergens op een avond gehaald en het weekend later werd ze deels in elkaar gezet onder Peters deskundige toezicht. Als laatste waren er ook nog de ‘kleine’ bezigheden, zoals het plaatsen van de vensterbanken, het aanpassen van de luiken en moederlief gaf de ramen een goede poetsbeurt, waardoor het glas wel verdwenen lijkt. Hieronder enkele indrukken. Intussen kan het aftellen naar de verhuizing (rond half augustus) beginnen en er is nog heel veel te doen.

 

Laat een reactie achter