Hemelswater

Tegen alle aannemers had ik gezegd dat ze half juni verder konden. En dus vielen ze bij hopen binnen. Vanochtend werden de regenwaterput (10 000l) en de septische put (2000l) geleverd toen ik op weg was naar het station. En vandaag begonnen de elektriciens aan de afwerking. Dus ik had mijn telefoon in de aanslag voor als ze zouden bellen. Op de middag kreeg ik inderdaad een telefoontje, maar niet van Elektro Wouters. Onze grondwerker kreeg ik aan de lijn, want hij had op een andere werf vroeg gedaan, dus of ik in de namiddag aanwezig kon zijn zodat hij de grootste put (regenwater) al kon plaatsen met zijn grootste kraan. Gelukkig heb ik nog heel wat overuren staan en heb ik een flexibele baas, dus 4 uur later stond ik in de tuin in een immens gat te kijken. Hoe een dag kan keren… Hierbij wat sfeerfoto’s. En ik mag jullie trots vertellen dat wij de 2 na moeilijkste klus waren die de grondwerker al had moeten doen. De put was erg groot ten opzichte van de oprit, dus het was een spannende rit tot achter in de tuin! Zaterdag komt hij met een kleinere kraan de andere put steken.

2 reacties op “Hemelswater”

  1. rosita zegt:

    whow het lijkt wel een schuilkelder

  2. Rolandow zegt:

    Heel goed, meteen netwerk aansluitingen 🙂

Laat een reactie achter