De laatste oorlogswonde

Nu en dan zijn we uitstapjes aan het maken naar het huis om hier en daar dingen af te breken. Al die kleine beetjes doen een hoop. Wat we voornamelijk al hebben gedaan is het afbreken van houten wandjes en schotjes. Erg leuk werk, moest het niet zijn dat al die balkjes vol zitten met spijkers en schroeven. Al die scherpe dingen hebben al enkele gaten gemaakt in mijn tere huidje. Eén spijker heb ik al in mijn duim geplant, een andere in mijn voet en vandaag op het containerpark bleef bij de laatste plaat die ik wilde weggooien een spijker hangen in mijn arm. Misschien tijd om eens wat beter te gaan opletten?

2 reacties op “De laatste oorlogswonde”

  1. wietse zegt:

    dat moet je Jur ook laten doen !

  2. Jurriaan zegt:

    Maar Jurr kan (helaas) niet alles alleen doen.

    Bijgevolg heb ik tegenwoordig een zeef als vriendinnetje 🙂

Laat een reactie achter