Groen groen grasje (resultaat)

groen-gras.jpgVoila, het resultaat van veel arbeid, goede grond en geduldig – lang – wachten. Het ziet groen! Ik zie die konijnen nu al kwijlen. Het gras ziet ook altijd groener aan de andere kant van de grens ;). Binnenkort zie ik sowieso alles wat groener in want dan hebben Jurr en ik vakantiieeee. Aftellen geblazen! Wie kan er meetellen?

4 reacties op “Groen groen grasje (resultaat)”

 1. Mijke zegt:

  Ik kan meetellen. Vanmiddag nog 1 avonddienst en dan 2,5 week vrij. Heerlijk. Mooi groen is het gras hoor.

 2. Arjen zegt:

  Alleen zie ik nu een klein beetje onkruid tussen het gazon 🙂 Daar worden Jurr zijn konijnen dik van hoor!

 3. Jurriaan zegt:

  @Arjen: maar de grasmat ligt wel recht 😉

 4. Arjen zegt:

  Jah, maar ik wil juist heuvels hebben. Dat vind Dawn leuk 🙂

Laat een reactie achter