Groen groen grasje

Wat een heerlijk weertje tegenwoordig! Na een slechte zomer en een koude herfst in 2007 eindelijk nog eens wat zon. Het is dan ook zonde om binnen te zitten. Vorig weekend besloten we dan maar om buiten in de tuin rond te hangen en uiteindelijk hebben we nog nuttig werk verricht. Gelukkig was mijn broer-krullebol niet thuis om ons heel de tijd voor de voeten te lopen en van de nodige commentaar te voorzien. We hebben dus op ons gemak een hoop stenen uit de weg geruimd om een plekje te voorzien voor als je konijnen (eventueel) in België zouden komen wonen. Aangezien de stenen nergens heen konden, besloten we dan maar de hoop op een artistieke manier te schikken, zodat de konijnen een heuse muur hebben gekregen. De rest van de stenen kon dan wel onder het hok komen. Natuurlijk wilt Jurr alleen het beste voor zijn konijnen, dus heeft hij een mooie gazon gezaaid. Waarschijnlijk zal dat gras erg snel opgegeten zijn, maar voorlopig staan er nog maar een paar sprietjes. Ziehier het eerste grasveldje dat Jurr zaaide! Helaas zie je zelfs op deze grote foto de grassprietjes alleen als je een vergrootglas bij de hand hebt ;).

gras.jpg

3 reacties op “Groen groen grasje”

  1. Rolandow zegt:

    Zie wel een hoop takken en stenen. Is dat ook speciaal voor de konijnen? 🙂

  2. Mijke zegt:

    Ik zie wel een paar grassprietjes hoor. Ben benieuwd hoe het wordt. Al hoop ik natuurlijk dat jullie in Hoorn komen wonen.

  3. Katrien zegt:

    Of ze holen graven zien we wel als we ze opeens buiten de opheining aantreffen.

Laat een reactie achter