Breken tot je breekt

Op is op zou je denken… maar niets is minder waar! We hadden gehoopt dit weekend plus twee vrije dagen de afbraak- en opruimklusjes in onze druppende grot min of meer rond te hebben. We hebben ook erg hard gewerkt. Zo hard dat we vergeten zijn foto’s te nemen van de vooruitgang. Helaas blijven er kleine klusjes over: nog 4 stenen wegbreken die weg moeten of het stalletje opruimen. Soms vraag ik mij af of we ooit tot het opbouwende deel gaan raken.

4 reacties op “Breken tot je breekt”

  1. rosita baks zegt:

    hou de moed erin kinders aan alles komt een end ook aan slopen.
    En nog een gezegde want je weet daar ben ik goed in Hangen is erger.Ik verwen jullie dit weekend met een lekker dinertje een Frans recept dit maal.Tot vrijdag liefs mam(rosita)

  2. rosita baks zegt:

    hou de moed erin lieverds aan alles komt een end en dan nog een spreekwoord want daar ben ik goed in,hangen is erger.
    Laat jullie lekker verwennen dit weekend we eten op z’n frans een klein dinertje.tot vrijdag mam (rosita)

  3. rosita baks zegt:

    En dan is alles nu dubbel gezegd maar verder gaat het wel goed met me hoor herhaal mezelf de laatste tijd nogal mam

  4. Rolandow zegt:

    Kijk, zulke berichten horen wij als jaloers Hollanders natuurlijk graag. Want na al die mooie vooruitzichten, architectonische vriendjes en spotgoedkope aankoopprijzen, willen we ook wel eens een tegengeluid horen. En dat wij gewoon kunnen zeggen: nog even 9 maanden wachten, en dan is ons huis klaar.

    Maar nee hoor, verder “wat mam zegt”. Als alles straks klaar is zijn we stikjaloers en genieten jullie des te meer. Nog even doorbijten 🙂

Laat een reactie achter