Piep klein konijntje

Vrijdag, toen we bright and early (5.30u) opstonden om ook vroeg te kunnen vertrekken naar het werk, lag er een verrassing bij het poortje van de konijnenhok: een piep klein konijntje. Helaas was het dood :(. Dismass was blijkbaar tijdens haar voorbije ontsnapavontuur gevallen voor een cassanova-konijn. Het dode kleintje had gelukkig nog een broertje/zusje, zodat we binnenkort jullie (hopelijk) kunnen verblijden met foto’s van een piep klein huppelend konijn. We zijn alleen nog op zoek naar een naam. Voorstellen zijn altijd welkom!

Trieste update: het kleine konijn is verdwenen. Jurr is het hok gaan doorzoeken en er was geen klein konijn te zien. Ook buiten hebben we het nergens gezien. Is het bij een eerste uitstap uit het hok weggeroofd? Geen idee.

4 reacties op “Piep klein konijntje”

  1. Annemie zegt:

    “Beatrix ” dus zoals Jurr al voorstelde omdat ze blijkbaar gemaakt is op koninginnedag. En als het een mannetje is , dan denk ik aan ” Houdini junior ” vanwege de ontsnappingsescapades van de moeder.

    Maar ja ….. ‘t zijn jullie konijnen…’t is maar een voorstel.

  2. Arjen zegt:

    Wanneer komen de foto’s?????

  3. Katrien zegt:

    Als het kleintje zich laat zien. Het zit al dagen verstopt onder het stro en de wol. We zien dus enkel af en toe wat stro bewegen.

  4. Mijke zegt:

    Oh wat leuk zeg. Ik kom net terug uit Griekenland en zat meer te denken aan Ouzo. Leuke naam toch. Haha.

Laat een reactie achter