Puberaal gedrag

Iedereen is vroeger puber geweest. Bij de ene was die periode al wat tumultueuzer en lawaaieriger dan bij de andere. Bij de meesten gaan de dagen voorbij met up’s en down’s. De ene minuut voel je je goed in je vel en de andere minuut sta je iedereen verrot te schelden om een prul. Ik was blij toen die periode gedaan was, want ik had altijd spijt van mijn uitbarstingen. Helaas is die periode nog maar net begonnen bij mijn jongste broertje. Deze keer kan ik toeschouwer zijn van het gebeuren of moet ik zeggen dat ik het mee onderga? Vandaag haalde de puber het bloed van onder mijn nagels met zijn lawaai, terwijl hij een uurtje eerder als een engeltje mij een koffie kwam brengen terwijl ik aan het leren was. Het valt nog wel mee wat hij allemaal uithaalt, maar toch hoop ik dat zijn pubertijd snel voorbij is.     

4 reacties op “Puberaal gedrag”

 1. Jurriaan zegt:

  Langer dan drie jaar zal het niet duren 🙂

 2. El toski zegt:

  “langer dan 3 jaar zal het niet duren” zeg dat nou niet te hard, Jeffrey is al bijna 12 jaar aan het puberen.

 3. Jurriaan zegt:

  Niet zo lullig doen toski, Jeffrey kan er niks aan doen dat hij zolang in de ontkenningsfase is blijven hangen!

 4. El toksi zegt:

  Ontkenningsfase? Maar dat was toch weer een heel ander onderwerp!?

  …en dan heb jij het over ‘niet lullig’ doen?

Laat een reactie achter