Het verzorgingsritueel van de man

Het klinkt een beetje National Geographic, maar er is onderzoek gedaan binnen de EU naar het verzorgingsritueel van de man. Hieruit blijkt dat de Nederlandse man gemiddeld twee minuten langer per dag voor de spiegel staat dan de vrouw. De Nederlandse mannen zijn na de Duitsers, met 24 minuten per dag, het meest begaan met hun uiterlijk. Natuurlijk was mij dat al langer opgevallen, ik verwijs hiermee naar de spiegeltijd van Jurr en Arjen ;). Ik ben benieuwd wanneer er een documentaire over verschijnt!   

4 reacties op “Het verzorgingsritueel van de man”

 1. Jurriaan zegt:

  Ik ben in +- 10 sec klaar!

 2. Maarten zegt:

  en dat zien we er dan ook aan hé jurr 😉

 3. Arjen zegt:

  En ik doe er ook echt niet zo lang over hoor 😉

 4. Rolandow zegt:

  Alleen als ik mascara opmoet, maar dat is toch alleen als ik uitga. Heus niet elke dag hoor.

Laat een reactie achter