Back online, 200 1/4 keer

Wederom was mijn website, vanwege licentie problemen,ย enige tijd offline. Windows server bleef zeuren over een illegale windows key. Herinstalleren dan maar, een andere versie en key. Het resultaat: binnen drie maanden weer offline! En dat terwijl ik juist zo goed opdreef was met het posten van foto’s.

Gelukkig kwam Rolandow met de oplossing, wordpress. Een weblogtool geschreven in php waardoor Rolandow hem voor mij kan hosten. Vandaar een nieuwe layout. En bij een nieuwe layout hoort een nieuw concept. *trommel geroffel* Mag ik u voorstellen, dr Katrien W, de nieuwe co-acteur van goudvis.org. Tevens eindverantwoordelijk voor de grammatica ๐Ÿ˜‰

4 reacties op “Back online, 200 1/4 keer”

 1. Rolandow zegt:

  Moet je nog wel even de lay aanpassen, zodat ook de auteur zichtbaar wordt ๐Ÿ™‚

 2. Jurriaan zegt:

  Done!

 3. katrien zegt:

  Het is en blijft jouw site hoor, dus ben jij nog steeds eindredacteur. ๐Ÿ˜‰

 4. Mark zegt:

  Gelukkig dat er iemand het stokje overneemt ! :)….Binnenkort als je in belgie bent dan ga natuurlijk hier flink vertoeven….

Laat een reactie achter