De badkamer

De laatste weken stond alles in het teken van de badkamer. Ten eerste was er het ontwerp. Kleuren en materialen kiezen voor deze ruimte is echt niet evident. Er is zo veel mogelijk en even van tegel veranderen doe je niet. Het moest dus iets zijn waar we op kunnen blijven kijken. Gelukkig gingen we met ons eersteĀ idee naar een echte interieurachitecte, want na een evaluatie veranderde het hele kleurenpalet. Van rood ging het naar groen. En van hout ging het naar kurk. Een week later was alles in kannen en kruiken wat de aankoop van tegels en vloer betrof. Alles bovendien met Batibouwkorting!

Om ooit een douche te kunnen nemen zonder een koude tocht in de nek te voelen, moesten we nog hier en daar een stukje gyprocmuur en -plafond plaatsen. Veel gedoe met al die kromme en gedraaide balken. Maar dat ging al bij al voorspoedig. Dus nu zijn we bij de afwerkingsfase van de gyproc: het dichtsmeren en schuren. Als alles goed gaat, dan is dat binnenkort ook klaar. En is het nog wachten op de bezetter om de laatste badkamermuren te pleisteren zodat we aan de vloerophoging kunnen beginnen.

 

Laat een reactie achter