Trede per trede

We zijn al enkele weekenden bezig geweest met de trap terug te zetten. Het eerste deel staat al, maar het laatste – dat we zelf in elkaar zetten- is meer werk dan gedacht. Ik heb ook een klein meetfoutje gemaakt in een zijplank, waardoor de treden niet recht zouden staan. Na 15 min proberen het ding in elkaar te zetten, bleek dat dat gewoon niet mogelijk was. Dus nu moeten we de helft opnieuw doen (op de foto is de linkerkant er gewoon tegen gespijkerd, terwijl dat het erin gefreesd hoort te zijn). Het was ook wel te denken dat het niet van de eerste keer goed zou zijn. Zo’n trap maken is nog wel ingewikkeld. Hopelijk komt er toch nog schot in de zaak, en moeten we geen hulplijnen inschakelen, want het echt vervelend om het niet vooruit te zien gaan.

 

Eén reactie op “Trede per trede”

  1. Rolandow zegt:

    Dus hij kan nou niet geplaatst worden, zoals op de foto wel is gebeurd??

Laat een reactie achter