Zomer

Heb je ooit al eens voor gehad dat je midden in de zomer keelpijn en oorpijn hebt? Neen? Dan hebben we een primeur. Jurr had zondag last en ik voelde mij vandaag beroerd. Het winters gevoel is dus erg dichtbij en dat terwijl de Belgische zomer dit weekend dan toch eindelijk zal doorbreken (volgens de weerman)! Misschien hebben we het ook zelf gezocht. De laatste weekenden was het telkens feest. Van verjaardagen eind juli tot kampeertrips begin augustus, met als kers op de taart vorig weekend een trouwfeest dat doorging tot de vroege uurtjes. Volgend weekend doen we nog even normaal, maar 27 augustus geven we er weer een lap op tijdens Hestival in het naburige dorp. We hebben de inwijding van onze eigen barbecue dan gepland, dus duimen dat het niet gaat regenen.

2 reacties op “Zomer”

  1. Rolandow zegt:

    Zijn er nog foto’s geschoten tijdens Hestival? Ben wel benieuwd!

  2. Katrien zegt:

    Komt eraan!

Laat een reactie achter