Het heen en weer

Helaas. We zijn niet ingeschreven voor de Dam tot Damloop. Ik vond het al vreemd van Jurr dat hij zich aanbood om op 1 april, bij de opening van de inschrijvingen, vroeg op te staan om ons in te schrijven. Hij is over het algemeen de vergeetachtige van ons twee – ik de lijstjesmaker. Aangezien Jurr zich had aangeboden om dat te doen, had ik er dus ook niet bij stil gestaan toen 1 april snel voorbij ging. Dat komt er dus van als Jurr zijn agenda (dat ben ik over het algemeen) niet formeel invult. Volgend jaar beter? Het lijkt mij toch wel cool om een keer midden door Amsterdam te lopen. Intussen blijven we oefenen om die 16km te kunnen lopen. Het plan was ook om in mei een loop van 10km in Hoorn mee te doen… maar we zijn nog niet ingeschreven.

Vandaag ben ik voor de derde keer samen met Jurr gaan lopen. De eerste keer liepen we mijn tempo (traag) en vandaag eerder Jurr zijn tempo. En ik zal het geweten hebben. Op het einde kreeg ik het toch wel moeilijk ondanks het motiverende weertje. Maar het resultaat was wel leuk om op te zoeken. Zo bleken we 8,3km gelopen te hebben aan ongeveer 9,3km per uur. Voor mij toch een prestatie, aangezien ik normaal veel trager loop (zo’n 8,5km per uur). Toen we thuis kwamen had ik meteen zin in een lekkere koele pint. Het bier van de maand is helaas blonde Leffe en die hoor je in feite niet koud te drinken, dus misschien wordt het een Vedett.

Als er trouwens nog kandidaten zijn om eens een wedstrijd mee te lopen, dan moet je het maar laten weten.

Laat een reactie achter