Nomaden

Vandaag hebben we weer een dagje in ons huis doorgebracht. We hebben onszelf geamuseerd met het maken van sierlijke voetjes om onder de draagbalk voor het zoldertje te plaatsen. Daarna kwamen we nog net tot het verplaatsen van de balken voor de roostering van de verdiepingvloer naar het plafond van de slaapkamers. En toen was de kous alweer af voor de dag en het weekend. Alles begint zoals het eindigt en wel met het verplaatsen van alle gereedschap uit het huis, in de auto, uit de auto, in het schuurtje thuis. En dat om volgende keer alles weer uit te halen en mee te nemen naar het huis. Het is duidelijk. Wij zijn geen moederskindjes die thuis wonen, maar wij zijn nomaden. Wij rijden niet per ezel, maar per Fjord. En wij zijn wachtend op een deur met slot. En wellicht komt daar snel verandering in. Volgende woensdag komen ze -onderverwacht- de ramen al plaatsen. Ik heb niet goed begrepen of de deuren ook al meekomen, maar daar hopen we op. Spannend!

2 reacties op “Nomaden”

  1. Rolandow zegt:

    Wordt er in Belgie ook gestolen? Goh ..

  2. Katrien zegt:

    Neen hoor, wij doen dat met plezier ;).

Laat een reactie achter