Lijstjes

De lente is nabij! Er zijn knoppen aan de bomen en daarstraks heb ik de achtergevel aan het terras afgespoten enkele en alleen in een t-shirtje. Ik was drijfnat en had het niet echt koud – en dat voor een koukleum. Alleen spijtig dat het intussen aan het regenen is, want anders waren we nu aan het voegen. Jurr is dus maar achter zijn pc gekropen om wat te werken aan problemen in zijn nieuwe project en ik zit hier nu lijstjes te maken. Boodschappenlijstje en ook een filmlijstje. Regelmatig komen er films uit die ik heel graag zou willen zien, maar die we uiteindelijk niet gaan kijken in de bioscoop. Tegen dat ze op dvd verschijnen, ben ik dan weer vergeten welke films ik nog wilde zien. En dan sta je daar een uur in de videotheek te zoeken naar een film die je zou kunnen zien of die je ooit wilde zien. Dus ik dacht nu bij mezelf: ik zet het op onze blog, dan vind ik het gemakkelijk terug. Misschien hebben jullie ze al gezien of nog aanraders die ik er bij kan voegen?

Het filmlijstje: Tron Legacy, Rien à déclarer met en van Dany Boon, The tourist,  Rundskop, Marieke, marieke, Fris en Freddy  Voornamelijk niet-Hollywood films dus.

En nu zullen we dat boodschappenlijstje maar eens gaan omzetten in actie. Alvast smakelijk aan de wereld!

4 reacties op “Lijstjes”

  1. Jeff zegt:

    voordat je tron legacy gaat kijken, moet je eigenlijk tron zien uit 1981. tron legacy is eigenlijk een vervolg namelijk.
    true grit is ook een enorme aanrader!

  2. Katrien zegt:

    Is genoteerd. Vorig weekend hebben wij The Hangover gezien, die was ook erg goed!

  3. Jeff zegt:

    Ja, die is zeker leuk!

  4. Rolandow zegt:

    Ik kijk altijd bij moviemeter.nl naar de films die in de videotheek zijn uitgekomen. Die zijn dan in goede kwaliteit te downloaden.

Laat een reactie achter