Abonnement

De woorden van mijn goede voornemens om te gaan trainen voor de Dam tot Damloop waren nog niet koud of ik werd ziek. Lekker dan! Dan ben je eens gemotiveerd om te gaan sporten en dan krijg je griep en een vieze hoest. Ik dacht dat alles wel zou over gaan met wat dingetjes die zo te krijgen zijn bij de apotheek en een weekje niet sporten. Helaas bleek dat niet het geval. Op vraag van Jurr, die al dat gehoest beu was, ging ik na een week dan toch naar de dokter. En verbazingwekkend genoeg bleek dat nodig, want ik kreeg antibiotica mee naar huis. (ik ga er dan van uit dat de dokter niet zomaar antibiotica voorschrijft) We zijn nu een antibioticakuurtje verder, maar het hoesten is er nog niet op geminderd. Dus dan bel ik naar de dokter met vraag of het raadzaam is om langs te komen. Uiteraard had ik dat beter niet gevraagd, want hij sprak natuurlijk voor eigen winkel en raadde aan om langs te komen. Het lijkt er dus stillaan op dat ik een abonnement bij de dokter heb. Maar een ander goed voornemen is dat ik alles wat positiever zou verwoorden, dus zeg ik: yes, ik mag weer eens naar de dokter die mij nu wel zal genezen!

Hierbij wil ik ook mijn kleine hoestende neefje Tom en zijn hoestende ouders veel beterschap wensen. En iedereen die binnekort begint te hoesten wil ik graag verwelkomen in onze slijmcommunity vol decibels.

4 reacties op “Abonnement”

  1. Mijke Groen zegt:

    Oh heb je het weer van Tom opgelopen? Die jongen die maakt jou altijd ziek. Wel vervelend hoor. Tom is sinds eergisteren weer wat vrolijker en wat beter. Hij hoest nog wel wat. Beterschap en sorry ;-(

  2. Jeff zegt:

    Ik behoor inmiddels al een maand tot de hoest/kuch/griep/gesnotter club. Ik leef dus met je mee kat!

    Beterschap!

  3. Katrien zegt:

    Neen hoor Mijke, ik had het al een week eerder, dus ik vrees dat ik hem en jullie deze keer heb aangestoken :). Dus ik hoor mijn excuses aan te bieden! Of laten we zeggen dat ik en Tom quitte staan ;).

  4. Rolandow zegt:

    Het is in elk geval hardnekkig. Ik loop nu ook een week te blaffen, en hoewel het geluid nog even hard is, doet het nu in elk geval geen pijn meer. Eelt in de keel denk ik?

    Het zal nog wel een week duren voor het echt voorbij is vrees ik.

    En antibioticum krijg je volgens mij juist wel vrij snel. Even alle bacteriën doden, en kijken of het dan weg is. Desalniettemin is dat wel vrij effectief 🙂

Laat een reactie achter