Flits

Het leven kan zo snel gaan, dat je amper tijd hebt om bij dingen stil te staan. Soms zouden enkele extra uren per dag en een oplader om wat energie op te doen om die extra uren door te komen meer dan welkom zijn. Of als een mens eens niet zo lang in bed zou moeten liggen om uitgeslapen te zijn, zou dat ook helpen. Voorlopig doen we het zonder hulpstukken en stapelen de dingen op het to-do of want-to-do-lijstje zich op. Soms erg hectisch, maar vaak ook gewoon leuk. Zo ben ik de laatste weken weer regelmatig aan het fitnessen om lekker gezond en fit te blijven. Op dat vlak  heb ik dit nieuwe jaar, zoals velen onder ons, enkele goede voornemens opgelijst. Bijvoorbeeld: zo zou ik minder snoepen (dat lukt al af en toe). En sinds vorige week heb ik een nieuw doel/voornemen. Ik zou namelijk graag tegen 18 september 2011 helemaal in vorm zijn voor de Dam tot Damloop. Dat wil zeggen 16.1 km (10 Engelse mijl) lopen. Aankomende donderdag heb ik een afspraak met de fitnessinstructeur die een schema zal opstellen. Ik ben er dus vroeg bij om die conditie op te bouwen en dat moet dan ook wel lukken. Daarenboven heb ik ooit 10km gelopen, 16 is maar iets meer dan de helft meer. En als Jurr en Arjen mee lopen, dan is de uitdaging nog groter om alles uit te lopen. Berichten over de voorspoedige vooruitgang van de training volgen hopelijk vlug!

4 reacties op “Flits”

 1. Jurriaan zegt:

  Ar en ik kletsen je wel over de finish 😉

 2. Katrien zegt:

  Ik denk niet dat ik jullie tempo aan kan met mijn korte beentjes en korte adem.

 3. Arjen zegt:

  Jaaa, dat moeten we doen!!, alleen wel op tijd inschrijven dan!

 4. Mijke Groen zegt:

  Goed hoor. Jij voert je goede voornemens tenminste uit. Ik heb ze ook maar die liggen in de koelkast.

Laat een reactie achter