Met één hand mama!

Sinds vorige week weet ik hoe belangrijk een polsgewricht is. Ik sukkel na de verhuizing in Hauwert al met een blessure. Een afgebroken stuk kraakbeen? Een scheurtje ergens? Een ontsteking? De dokter liet zien hoeveel botjes er in dat kleine stukje tussen de pols en hand zitten en waarom het dus onmogelijk voor hem is om exact te voelen wat er scheelt. In ieder geval komt zo’n polsprobleem wel vaker voor bij jonge vrouwen en moet ik alles goed laten rusten, zodat het geen chronisch probleem wordt. De pols is dus lekker vastgezet in een brace/verband waarin een ijzeren lepel zit, zodat ik die pols niet kan draaien of plooien. Ik doe dus zo veel mogelijk met één hand, zoals dit stukje typen. Maar dat valt niet mee! Je hebt zo’n pols echt voor alles nodig. Bv. een potje openen, plooifiets dichtdraaien, typen, deuren openen als je iets vast hebt, etc.

Gelukkig is het niet lang werken meer. Nog een weekje na deze en dan vertrekken Jurr en ik naar de Canarische Eilanden om dat vitamientjes D op te doen. Het zal maar van heel korte duur zijn, maar dat hebben we dan toch gehad! Wat zal dat deugd doen om eens meer dan 300 kilometer van de werf verwijderd te zijn. Zijn jullie al jaloers?

4 reacties op “Met één hand mama!”

  1. el-jefe zegt:

    Op de vakantie wel, op je pols niet 😉

  2. Mijke zegt:

    Komt dat door verhuizing? Je ging ook wel als een wervelwind tekeer.
    Rust goed uit en hoop dat je pols snel over is. Fijne vakantie alvast en ja ik ben zeker jaloers.
    Liefs Mijke

  3. Rolandow zegt:

    Oei, nou voel ik me toch wel een beetje schuldig. Op de vakantie ben ik wel jaloers ja, de stukkende pols wat minder. Sterkte ermee, en volgende keer toch wat rustiger aan 🙂

  4. Rolandow zegt:

    Note to self: Andere reactie’s ook (goed) lezen Roland, dan maak je niet dezelfde opmerking. *Doh*

Laat een reactie achter