Vervoegd

Ze zijn begonnen aan het dak. Stilaan wordt alles dus droog. En wij zijn begonnen aan het voegwerk. Moederlief heeft ook al goed geholpen, dus ze is al gecharterd voor volgende voegdagen. Hieronder het resultaat van al het huiswerk. Kan iemand raden wat de eerste foto afbeeldt?

4 reacties op “Vervoegd”

 1. Arjen zegt:

  Wauw! Dat ziet er goed uit! Hoelang hebben ze er nog werk aan?
  Het is wel lekker dat het dak er voor de winter op zit. Euhn, ik denk dat je op
  Foto1 de schouw/openhaard ziet?

 2. Rolandow zegt:

  Ik zie op foto 1 een grote smiley.

 3. Katrien zegt:

  Voor het meest juiste antwoord reik ik een lintje uit aan Arjen. Voor het meest creatieve antwoord reik ik een lintje uit aan Roland. Ik heb dat ook wel eens gedacht Roland. Hopelijk blijven we dat niet denken, want het zou er toch ooit eens als een echte openhaard moeten uitzien.

  Ze zijn nog niet direct klaar met het dak. Op de Unilinplaten moet nog een geluidsisolerend onderdak, panlatten, pannen en de dakgoot eronder. En van het platte dak zijn alleen nog maar wat balkjes gelegd en dat zou nog dicht moeten. Het kan snel gaan, maar met de wind werken ze niet, omdat de platen dan te veel bengelen aan de kraan. Geduld…

 4. MarkyCee zegt:

  Dat ziet er allemaal professioneel en mooi uit. Stoer dat z’n huis steeds meer uitstraling krijgt. Leuke fotot’s

Laat een reactie achter