De keuken krijgt vorm

Neen hoor, natuurlijk hebben we niets anders te melden dan de vooruitgang van de afbraakwerken..

Dit weekend werd de keuken verder aangepakt. De keukenvloer moest met 55 centimeter naar beneden. Een derde van de (toekomstige) keuken was al 30 centimeter gedaald op de werkdag. Dat was maar een fractie van wat er moest verdwijnen. Dit weekend gebeurde de rest in samenwerking met Peter. De foto’s zeggen genoeg over het Titanenwerk. Tegenwoordig concurreren we met Beerzelberg,  want onze oprit werd door Operatie Woelmuis met 15 centimeter verhoogd.

Voor: P1010816

Na:

P1010906 P1010899 P1010898

5 reacties op “De keuken krijgt vorm”

 1. Jurriaan zegt:

  Ik ben benieuwd of Peter ook spit heeft overgehouden van al dat spitten :). Wat mij betreft is operatie Woelmuis iig met 200% geslaagd!

 2. Arjen zegt:

  Haha, het begint nu echt op een huis te lijken! *GRIN*

 3. Arjen zegt:

  Haha, het begint nu echt ergens op te lijken!

 4. Peter zegt:

  Wees gerust Jurr, fysiek zal ik er niks aan overhouden ,psychisch des te meer….. Sinds het weekend word ik ‘s morgens wakker badend in het (angst)zweet.Weer een woelige droom gehad : Iedere nacht graaf ik de keuken 55 cm dieper uit. Er is altijd een jong koppel (waarvan ik denk dat de man een Hollander is ) in de buurt die mij in het oog houden of ik het allemaal wel goed en snel genoeg doe.Als dat zo is krijg ik af en toe een slokje water.Ik hoorde ze mompelen dat ook de tuin 55 cm omlaag moet….maar dan werd ik wakker.Gelukkig 🙂 GRAPTJE…..:-)
  Neen Jurr twas leuk.Als je nog eens een domme kracht nodig hebt,weet je het maar te zeggen he !

 5. Jurriaan zegt:

  Waarom denk je nou dat de jongeman een Hollander is? 🙂

  En we gaan zeker nog eens om je hulp vragen Peter!

Laat een reactie achter