Het afbraakteam

Jurr en ik hebben de voorbije week genoten van ons bouwverlof op de Heiststeenweg. De eerste grote werken voltrokken zich: onze eigen ramen langs de achterkant ingooien, het aanbouwstuk ontdoen van zijn dak en de haard openbreken. Veel te traag maar zeker zagen we ons stulpje veranderen. We dachten die week meer werk verzet te krijgen, maar de planning moest herzien worden. Gelukkig kregen we op zaterdag versterking van een heus klus(breek)team. Met die vele helpende handen zagen we met rasse schreden muur na muur uit het huis verdwijnen. Iedereen had zijn eigen plekje om zich te bewegen: vooraan werd door vier man bepleistering van de muren gehaald, de vloer in de kamer erachter werd 40 cm uitgeschept en een muur verwijderd, weer wat verder werden de laatste dakbalken eruit gesloopt en een muur uitgebroken en helemaal achteraan verdween een volledig afdak. 12 paar extra handen dat maakt een heus verschil! De avond werd besloten met een duik in moeders zwembad en een groot bord spagetti met pint. Hopelijk zitten we volgend jaar rond dezelfde tijd weer samen met een pint in onze handen naar een (bijna) afgewerkt huis te koekeloeren op de Heiststeenweg. Foto’s van de harde werkers kan je HIEEEER vinden. Nog eens bedankt!

4 reacties op “Het afbraakteam”

 1. Arjen zegt:

  Coolzz, leuk om weer eens foto’s te zien van jullie huis. Het ziet er wel heeeel gezellig uit.

  Wendy, Arjen, Dawn !

 2. helmoed zegt:

  Merci voor de lekkere spaghetti! ik zie uit naar de instuif!!!

 3. Amplify zegt:

  Ik vond het erg vermakelijk en een tof weekend ! ….bedankt

 4. Annemie zegt:

  De logistieke ploeg is tevreden omdat ook hun werk werd gewaardeerd.
  Alle grote kookpotten waren ‘op een klein beetje na’ helemaal leeg.

Laat een reactie achter