Hebbes

We hebben hem, de sleutel van ons huis. ons kan ik nu wel degelijk zeggen, want het compromis is getekend. Dat contract kan enkel door ons verbroken worden als we bijvoorbeeld geen hypotheek kunnen krijgen of als we een ander/mooier huis tegen komen. Toen we de sleutel kregen, zijn we direct in onze tuin een rozenstruik gaan redden van de komende graafmachines. Hopelijk overleeft het plantje het in een grote ton tot de tuin min of meer af is.

6 reacties op “Hebbes”

 1. wietse zegt:

  gefeliciteerd ! We horen het wel als we moeten klussen ( bier drinken )

 2. Katrien zegt:

  Dit weekend zal ik foto’s nemen van de binnenkant.. om jullie even te laten schrikken 😉

 3. Marijn zegt:

  Proficiat!

  Wanneer volgt de housewarming-party? 😉

 4. Arjen zegt:

  Coolzz, mogen jullie nu ook al klussen? Of moet je daarvoor nog even wachten?

 5. Mijke zegt:

  Super. Dacht dat jullie er pas in augustus in mochten.

 6. Katrien zegt:

  Neen, we mogen nog niet echt dingen afbreken. Daar heb je een bouwvergunning voor nodig (toch voor buiten). We hebben de sleutel gevraagd om al dingen op te meten om een bouwvergunning te kunnen indienen. Na 19 augustus kunnen we pas de officiële akte ondertekenen, waardoor we ook echt aan de slag kunnen. Ondertussen kunnen we al wel offertes aanvragen en afspraken maken met aannemers. We hebben beiden al onze vakantie vastgelegd vanaf 24 augustus om er echt in te vliegen (breken).

Laat een reactie achter