Feesten als de beesten

De kerstboom staat alweer een poos in de huiskamer en het is buiten behoorlijk koud. Ja hoor, de feestdagen zijn daar! Dit jaar was Rosita naar België afgezakt om Kerst te vieren. Voor het eerst zong ze samen met de Belgische familie luidkeels kerstliedjes mee. Hopelijk vond ze het gezellig. Na een uitgebreid feest op kerstavond vierden we de volgende dag met het gezin. Iedereen had goed zijn best gedaan. Onder de kerstboom lagen hopen cadeautjes die we tergend traag uitpakten. Jurr en ik kregen keukengerei, de eerste spullen van onze uitzet. De volgende dagen brachten we door met de broers van Jurr, die ook naar België waren gekomen, en hun gevolg. Het werd een druk, maar erg gezellig kerstweekend. Dawn blies haar eerste noten op een fluit en mocht voor het eerst op een draaimolen. De ‘grote mensen’ vermaakten zich ‘s avonds met spelletjes. We brachten ook een bezoek aan Brussel, waar de Hollanders voor het eerst Manneke Pis te zien kregen. Helaas liep het uit op een ontgoocheling. Mijke had een grotere pop met een grotere leuter verwacht.

De foto’s komen er nog aan…

Update: De foto’s zullen nog een tijdje duren, aangezien er dingen stuk zijn die nodig zijn om de foto’s er op te zetten (heel geleerde uitleg he ;)).

3 reacties op “Feesten als de beesten”

  1. Mijke zegt:

    Haha. Nou, nou, nou ik had hem gewoon groter verwacht. Zoveel worden over zo’n klein manneke. Oh ja en kijk hier maar even naar:http://nl.wikipedia.org/wiki/Jeanneke_Pis.

    Het was wel weer erg gezellig. We komen graag nog een keer.

  2. Arjen zegt:

    Haha, het mannetje was wel zoals ik verwachte hoor. Maarja, ik let ook niet zo op de leuters.

    Ik vond het in ieder geval een zeer geslaagd weekend.

  3. Rolandow zegt:

    Even een test. Als u dit ziet, is goudvis verhuisd!

Laat een reactie achter