Yup Yum Yop

Ongeveer vier jaar geleden ontdekten Jurr en ik op vakantie in Zuid-Frankrijk een nieuw genot. In de supermarkt vonden we Yop,  een overheerlijke drinkyoghurt. Tijdens de week dat we verbleven in het dorpje hebben we elke ochtend een Yop genomen als ontbijt, terwijl we wandelden naar het strand. Ook op onze volgende reizen bleef Yop opduiken in de winkels, maar in België of Nederland konden we het lekkere goedje maar niet vinden. Vandaag trof ik echter bij toeval Yop aan in een supermarkt waar ik wel vaker ben geweest. Heerlijk! Even was ik weer op vakantie in het Zuiden…  

4 reacties op “Yup Yum Yop”

 1. Jurriaan zegt:

  Sorry, maar je titel deed me erg denken aan Yap yum. Ook een soort genot, alleen niet zo nieuw :))

  (http://www.yabyum.nl/html/ned/welcome.html)

 2. Katrien zegt:

  Waar zit je toch ook weer met je hoofd…

 3. Marijn zegt:

  Volgens mij is dit verdoken reclame en worden jullie flink gesponsord 😉

 4. Katrien zegt:

  @Marijn: Je brengt ons nog op ideeën!

Laat een reactie achter