Vreugdesprong!

Jipperdepippie! Na ruim anderhalve maand niets gehoord te hebben van een instelling waar ik solliciteerde, kreeg ik eindelijk een teken van leven. Vorige week woensdag belden ze mij van het Kadoc (documentatie- en onderzoekscentrum voor religie, cultuur en samenleving) met de vraag of ik vrijdag op sollicitatiegesprek kon komen. Vrijdag op gesprek hoorde ik dat ik woensdag (vandaag) te horen zou krijgen of ik naar een volgende ronde mocht of dat ik elders mijn geluk moest beproeven. Vandaag kreeg ik dus een telefoontje… en ik ben aangenomen!   

6 reacties op “Vreugdesprong!”

 1. Wendy zegt:

  Gefeliciteerd!!! Goed van je zeg!!

 2. Marijn zegt:

  Proficiat Katrien!

  En nu maar aftellen naar die eerste werkdag…

 3. Rolandow zegt:

  Gefeliciteerd! Laat die schepen geld nu maar binnenvaren.

 4. Katrien zegt:

  Dankjewel allemaal. Aftellen naar die schepen geld zal ik zeker ;)!

 5. Rolandow zegt:

  Super gefeliciteerd. Nu opzoek naar een grote boerderij en verbouwen maar.

 6. Groentje zegt:

  Vorig berichtje was van mij(ke).

Laat een reactie achter