Squash

Het zomergevoel is ver te zoeken tussen de wolken, maar dat deert ons niet. Wij zijn druk bezig. Ik ben bezig aan de laatste dagen van mijn vakantiebaan en Jurr is ondertussen al anderhalve week aan het werk. Eigenlijk is hij nog niet echt aan het werken, maar aan het leren. In zes weken moet hij een Microsoft certificaat halen. De cursus die ze moeten kennen is niet van de poes. Het is eigenlijk een pittige cursus voor IT’ers met twee jaar ervaring die zij, in de helft van de tijd dat Microsoft aanraadt, moeten halen. Jurr is bijgevolg elke avond na het werk aan het studeren. De boog kan echter niet altijd gespannen staan..

Maandagavond had Jurr afgesproken om te gaan squashen met Peter, de vriend van mijn moeder. Peter tennist elke week en dat kon je wel zien aan de score. Jurr verloor alle spelletjes. Na het sporten is het de gewoonte van Peter om nog even uit te zweten met een biertje. Dus wij dronken mee! 

p1000910.JPG   p1000922.JPG   p1000923.JPG

2 reacties op “Squash”

  1. Valerie zegt:

    HOE WAREN DE PANNEKOEKEN??????

  2. Katrien zegt:

    Ze waren heel lekker! Jurr (pannenkoekenmonster) was niet mee omdat hij nog verder wilde leren, dus die heeft die overheerlijke pannekoeken moeten missen. Haha.

Laat een reactie achter