Integratie ‘problemen’ : dagmelk

Misschien wordt het wel een vast onderwerp van goudvis.org, de integratie ‘problemen’. Vandaag ging ik voor de cornflakes op zoek naar dagmelk. Bij Katrien thuis drinken ze namelijk langhoudbare melk. Erg handig, maar het komt de smaak niet ten goede. Anyway, na een paar keer de koelschappen bekeken te hebben, ben ik het maar gaan vragen: “waar staat de halfvolle dagmelk?”

En wat blijkt? Dat hebben ze niet! Gelukkig is het een luxe supermarkt (vergelijkbaar met de AH) en gaan ze de melk speciaal voor mij bestellen. Mochten voldoende mensen het nieuwe product kopen, dan blijven zij het inkopen. Kijk, dat is wel een top service!

7 reacties op “Integratie ‘problemen’ : dagmelk”

 1. Rolandow zegt:

  Domo langlekker? Gatverrrrr!

  Eigenlijk moet je dus een tijdje met folders in de supermarkt gaan staan. Reclame maken. Zorgen dat die melk in het assortiment blijft. Want melk is goed voor elk!

 2. Arjen zegt:

  Precies! Melk, de witte …. 🙂 HAHA. Ik ben benieuwd

 3. Steven zegt:

  Jurr, wat kan jij zeuren zeg. Melk is melk, toch?
  Heb je wel aangegeven of je melk van zwart bonte of van rood bonte koeien wil? En of het van scharrelkoeien of vrije uitloop koeien moet zijn? Of misschien wel graan of gras koeien?

 4. Jurriaan zegt:

  Laten we hopen dat iedere belg de verse dagmelk ontdekt, want anders zal ik inderdaad reclame moeten maken. En steven: melk is melk. Maar langhoudbare melk is geen melk. Het ziet wit en ze noemen het toevallig ook melk. Veel meer overeenkomsten vind ik niet!

 5. Mijke zegt:

  Langhoudbare melk is vies en niet te drinken. Bah.

 6. el jefe zegt:

  ze zullen het weten ook…… jur is in belgie.

 7. Maarten zegt:

  En nu dat dialect van jouw nog wat integreren!
  ik durf er voor te wedden dat je binnen de maand al vlaams ‘klapt’.

Laat een reactie achter