Vakantie deel 2

Momenteel zitten we in Sevilla en het is hier bloed en bloed heet. De temperatuur ligt gemiddeld rond de 36 graden. Eigenlijk ben je gedwongen om een siesta te houden, mja, om nu ´s middags te gaan slapen is ook niks.

Dus wat doen wij dan: veel drinken, overal schaduw opzoeken en foto´s online zetten. Internet cafeetjes zijn namelijk lekker koel. Dus hieerrrr staan de foto´s van deel 2 van onze reis.

Morgen nemen we de bus naar Portugal. Dan zitten we pas echt in het zuiden van Europa. Ik ben benieuwd hoe heet het daar is.

 Adios!

5 reacties op “Vakantie deel 2”

 1. Annemie zegt:

  Echt mooie foto’s.Geven een sfeer waar ik van houd. Daar wil ik ook wel eens naartoe. En terwijl jullie daar een plekje schaduw zoeken en zweten …..zoeken wij een gaatje blauw in de lucht. Het giet hier al de ganse week. Bha!!

 2. rosita zegt:

  Prachtig is het daar.weinig toeristen zo te zien.En net zo’n pokke weer in Nederland.Ook ik zou daar graag eens vertoeven.

 3. Mijke zegt:

  Ziet er goed uit. Veel plezier nog.

 4. Arjen zegt:

  Ziet er zeker mooi uit.. Maar goed, wij gaan in Nederland ook echt wel lekker weer krijgen :)) En een hitte probleem dat hebben wij niet, HAHA!
  De omgeving ziet er wel erg mooi uit!

 5. Valerie zegt:

  Wacht maar tot ge de treinen ziet waar wij in geslapen hebben:d

  Amuseer jullie daar nog heel hard en ik zal er zijn den eerste!!!

Laat een reactie achter