Inbreker

Vannacht is er iets verontrustend gebeurd. Er is ingebroken bij ons! De verdachte werd op heterdaad betrapt en direct vastgezet. Het ging om een donker individu met een enkele blonde lok en vier poten…

 Bij mijn weten breken paarden wel eens uit, maar ik heb nog nooit een paard weten inbreken in een wei. Maar voor alles is er een eerste keer. De donkere hengst had waarschijnlijk onze charmante merries op het oog. Aangezien de eigenaar nog niets heeft laten weten aan de politie, blijft de dader dan maar bij ons staan. Met een beetje geluk dartelt er volgend jaar een veulentje in de wei.   

7 reacties op “Inbreker”

 1. Steven zegt:

  Jij blij dat je niet buiten sliep…

 2. Katrien zegt:

  Bleek het een paard te zijn van één van onze buren. Het mysterie rond de eigenaar is dus opgelost.

 3. Jurriaan zegt:

  Hopelijk is het de hengst na één nacht zwoegen gelukt 🙂

 4. Arjen zegt:

  Haha, hopen dat het is gelukt jah!

 5. Arjen zegt:

  Ken jij trwns niet eens je buren, SCHANDE! 😉

 6. el jefe zegt:

  misschien had de nacht merrie.

 7. Katrien zegt:

  Die buur kenden wij wel hoor. Heel goed zelfs, ik ken hem van het paardrijden en hij heeft bijna heel onze wei omheind. Nu mocht hij de schade dan ook zelf repareren. De hengst heeft ondertussen ook een andere eigenaar.

Laat een reactie achter